Upravljanje in vzdrževanje stavb
 
05 99 22 140

VIZITKA PODJETJA

Domtim d.o.o.
Hrastinska pot 36
8250 Brežice

Telefon:
05 99 22 140
E-mail: info@domtim.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 07.00 - 15.00

OBRAZCI
Prijavnice, vloge, prošnje, sheme....

Pravno obvestilo

Varstvo podatkov

Domtim d.o.o. se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabnikov spletne strani www.domtim.si zbiral, shranjeval, skrbel, obdeloval, posredoval in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatki uporabnikov se ne bodo posredovali tretjim osebam. Uporabljeni bodo izključno za pošiljanje informativnega gradiva, novic, sporočil in vso drugo potrebno komunikacijo. Uporabnik ima možnost, da se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja elektronskih novic in sporočil. Domtim d.o.o. uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov.

Avtorske pravice

Vsi podatki, vse informacije, vse podatkovne baze, ki se nahajajo na spletni strani so last DOMtim d.o.o.. Vse pravice v zvezi z vsebino in grafičnimi elementi oz. drugimi predstavitvami v kakršni koli obliki na spletnih straneh www.domtim.si so pridržane in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa opozorila o avtorski pravici in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.