Upravljanje in vzdrževanje stavb
 
05 99 22 140

VIZITKA PODJETJA

Domtim d.o.o.
Hrastinska pot 36
8250 Brežice

Telefon:
05 99 22 140
E-mail: info@domtim.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 07.00 - 15.00

OBRAZCI
Prijavnice, vloge, prošnje, sheme....

Navodila za preprečevanje okužbe z virusom (COVID 19)

Spoštovani,
zaradi širjenja okužb s koronavirusom tudi v Sloveniji, bomo v skladu s priporočili GZS ZPN sklicane zbore lastnikov prenesli na kasnejši čas in do nadaljnjega svojim strankam odgovarjali na vprašanja preko e pošte: info©domtim.si in tel. št. 05 99 22 140.
Zaradi možnega širjenja okužb s koronavirusom vas prosimo, da naše obvestilo sprejmete z razumevanjem.

Priporočila GZS ZPN upravnikom:
1. V večstanovanjskih stavbah, v katerih izvedba zbora etažnih lastnikov zaradi prostorskih ali drugih omejitev po vaši oceni predstavlja povečano tveganje za širjenje virusa, predlagamo prestavitev zborov etažnih lastnikov na kasnejši čas. Tveganje za širjenje virusa je povečano predvsem v manjših, zaprtih prostorih, v katerih se v primeru izvedbe zbora etažnih lastnikov istočasno zadržuje večje število oseb.Predlagamo, da se o tem vprašanju posvetujete z osebami, ki so v vašem podjetju pristojne za posamezno stavbo (operativno upravljanje) in se zbori etažnih lastnikov izvedejo le tam, kjer po vaši oceni tveganje ni povečano. Ob tem sledite tudi dnevnim objavam Nacionalnega inštituta za javno zdravje in dosledno upoštevajte njihova navodila in priporočila. Veljadodati, da bo trenutno tudi v primeru sklicanih zborov udeležba etažnih lastnikov, zaradi lastnega strahu, še nižja kot običajno, zato bodo lahko še večje težave z zagotavljanjem sklepčnosti. Na podlagi tujih primerov lahko pričakujemo, da bo glavna nevarnost minila v nekaj mesecih, seveda pa vas bomo o tem sproti obveščali.

2. Zaradi zmanjšanja tveganja za širjenje virusa predlagamo, da prilagodite tudi stike s strankami v okviru rednega poslovanja. Predvsem priporočamo, da čim več neposrednih stikov s strankami opravite preko telefona in elektronskih komunikacij. O tej odločitvi seveda tudi nemudoma obvestite vaše stranke. Tam kjer je neposreden stik s strankami obvezen pa poskrbite za ustrezno higieno in druge splošne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb. Priporočamo vam, da razmislite oziroma preizkusite kako bi lahko delo zaposlenih vsaj delno organizirali od doma. To bi lahko prišlo v poštev v primeru razglasitve epidemije in poostrenih ukrepov glede omejitve gibanja.Navodila za preprečevanje okužbe z virusom so objavljena na povezavi- COVID 19

Preberite tudi

Zaustavitev ogrevanja

več     objava: 29.04.2024

Ponovni zagon kurilnih naprav

več     objava: 16.04.2024

Začasna zaustavitev ogrevanja

več     objava: 05.04.2024

Nova stavba v upravljanju

več     objava: 01.12.2023

Pričetek kurilne sezone 2023/24

več     objava: 16.10.2023